Capitel I Tanmateix

SE teoria teorica i relativament relativa de veure aquest mon , es un mon poc real . res es lo q pareix es mes killo dorm amb un peluche i se monja se masturba es aixi i aixi sempre sera . lo dolent no es dolent sino lo q no es lo q pareix . no se tracte de ser ni dolent ni persimista pero no sa de ser en mickey mouse perque aixo no es disneyland. se gent aspira a dobles a feines bones a cotxos cars teles groses i cases a la mar . jo dic a q al merda tot aixo . tot se fon com se titanic res es x sempre. es algo q un alot q no se pantina com jo no canviera hi ha massa mal i guerres i mal records en aquest mon perque algo canvia pero tenc fe q qualcun alla defora no sigui tan gillipolles voler tenir una tele de plasma de 42 pulgates , q surti a ns carrer a dir li a se nina q li agrade q li agrade i ajudi a una padrina a crusar es carrer mentres li diu q un dia segurament era se nina mes preciosa de es seu poble . se frase q a ns derrer anys de se meva vida he sentit un millio de vegades . tu alex perque no fas res? es no fer res x una gran majoria de persones significa aver sino fac res q no fa pasar gust com fer feina, i jo he de respondre : no capullo no faig feina de algo q odi . i si x es q encara tenen dubtes si fac algo fac algo molt important disfrut de cade dia i q mes pot fer un? fer feina? x un dia a un futur q no existeix encara tenir un monton de trocos de papar en numeros a demunt dins se butexca? aixo may pot ser com toca x dios! hi ha 2 tipos de problemas es real i es imaginats es imagintas molt mes frequnets q es reals gracis a deu, q no existeix.
ADVENTURES de aixo es loq se tracte tot aixo ses adventures reals no pasen may cuant les serces son com tot lo guapo. domes pasa sense voler . pero un les pot influienciar les pot deixar pasar.
se por a lo nau es algo molt perjudiical si no haguesim evoulcionat enves de esta llegint aixo ara seriem unes amonitas persiguides x un megadolon a ns porfundidad d me lar q taperien mallorca. aixi q fora por anat cap en vant en so cap alt q se vida pasa alla devora es gorrions follen es empollon se torcen ses ulleres i es gitanos roben ses motos mentres tu llegeixes aqueste xorrada i jo pitjor q tu ja me estic pensat se de demar . una vida plena de xorrades sense sentit un esperar es dia q mors , coionut! q mes pot demenar un sa de agafar lo q un te i treure lo maxim q aixo es es art real de se vida. una generacio com se nostra q den kurt cobain i en pink floyd domes ha llegit a ns wikipedia i q sa de conformar en so fill de se gran puta den melendi o ne beyonce ( deu q no existeix vos salvi) ha de agafar lo q te enves de ficar se a un raco x plora i disfruta de aquest temps perduts sense resposiblitat ni se presio de desapreciar algo precios.

2 comentarios: